Fereghajto cestal


fereghajto cestal hatékony antihelmintikum egyszer használatos emberek számára

Gyermekek elől gondosan el kell zárni! Legfeljebb 25°C-on, száraz, fénytő védett helyen tartandó.

fereghajto cestal széles spektrumú gyógyszerek helmintákhoz

Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel vagy pirantel-embonát iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

fereghajto cestal a bolygó megtisztítása a parazitáktól

Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni. Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd fereghajto cestal kezet mosni.

A kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a macskáktól.

10 jel arra, hogy a macskád szeret

Vemhesség,- laktáció vagy tojásrakás idején történő alkalmazás Vemhes állatok kezelésére is használható. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók A pirantel bázis és a piperazin vegyületek közötti antagonista hatás miatt a készítmény nem alkalmazható piperazinnal egyidejűleg.

Cestal Cat féreghajtó rágótabletta 1db

Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal. A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus fereghajto cestal toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát. Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotum okha szükséges A készítmény túladagolása gyakorlati körülmények között igen ritkán fordulhat fereghajto cestal, a preparátum széles terápiás sávja miatt.

fereghajto cestal lehetséges antihelmintikus gyógyszereket venni a gv vel

Amennyiben fereghajto cestal extrém túladagolás miatt feltételezett toxikus hatásra utaló tünetek jelentkeznek, szükség esetén tüneti kezelést kell végezni A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

A Cestal Cat Flavour tabletta A.

fereghajto cestal annak jele, amelynek acetonszaga van a szájból