Parazita ura


gyógyszerek gyermekek számára helmintákhoz

A kór neve a Toxoplazmózis, amit a Toxoplasma gondii nevezetű parazita okoz. A parazitának szüksége van egy gazdatestre, hogy szaporodjon, ami lehet a macskaaz egér, a madarak és az ember is. Bár különböző fajokról beszélünk, de a parazita ugyanolyan hatást paraziták ura ki az emberekből is, mint az egerekből, a közös pont pedig nem más, mint a macska. A legkorábbi fertőzéseket vissza lehet vezetni Egyiptomba, mára pedig az emberiség egyharmada fertőzött, annak ellenére, hogy nem tud róla.

j helminthology

Frissítve Az egészséges embereknél a tünetek általában nem is jelentkeznek, de ha mégis akkor olyan jelei vannak, mint az influenzának. De ezek csak fizikai tünetek, mivel a paraziták az agyba is befészkelik parazita ura és megváltoztatják a személyiségünket.

Mindez azért van, mert annak ellenére, hogy a paraziták parazita ura bármely gazdatestben megduplázódhat, csak szexuális úton tud termelődni a macskák belében, amelyek később az parazita ura együtt távoznak.

parazita tokmag

Ha filtre anti paraziták tnt székletet egy másik állat, mondjuk egy egér megszagolja, akkor a paraziták elárasztják a szöveteit és már elég érettek lesznek ahhoz, hogy ki is fejlődjenek, ami meg is történik, ha a macska megeszi az egeret.

De akad egy probléma, mivel a paraziták a fehér vérsejtekkel együtt az agyba jutnak, az parazita ura megszabadítják a félelmeiktől.

Sokkal vakmerőbbek lesznek és lelassulnak a reakcióik, szó szerint vonzza őket a macska vizelete, parazita ura gyakran a macska útjába kerülnek, aki meg is eszi őket, így a parazita mindig visszakerül a szervezetébe.

De hogy jönnek képbe az emberek?

Paraziták ura

De akkor is megfertőződhetünk, ha nem jól átsült húst eszünk és esetleg az állat már fertőzött volt. Az emberek agyára is pontosan olyan hatással paraziták ura, mint az egerekére, sőt több betegséggel is kapcsolatba hozták.

szódatisztítás a parazitáktól

Például a skizofréniával, a bipoláris zavarral vagy az agresszióval. Lelassítja a reakciókat és csökkenti a koncentrációt is és a parazitának köszönhetően a paraziták ura embereket úgy vonzza a macska, mint az egeret. Fontos parazita ura.

parazitakbol szarmazo citrom