Szájszag permetez. Szagok - Álomszótár, álomfejtés | nlc


Kezdőlap bal Ismertető A Lila Loves It Ezüst Spray sérülések, sebek, horzsolások, ekcéma, gombásodás és operációk utáni hegek regenerálására lett kifejlesztve kifejezetten kutyáknak és macskáknak.

szájszag permetez

A termékben lévő szájszag permetez turbó sebességgel segíti a bőrstruktúra gyors újjáépítését, a bio aloe vera kivonat gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, a mikronizált ezüst pedig fertőtlenít.

A termék nem tartalmaz vizet, nincsen hígítva, így nagyon kevés mennyiség is szájszag permetez a szájszag permetez hatás elérése érdekében!

szájszag permetez

A termék nem tartalmaz alkoholt, parfümöt, szintetikus illatanyagot, színező anyagot, sodium laureth sulfat-ot PEGparaffint, kőolajszármazékot paraben. Így használd az ezüst spray-t kutyádnál és macskádnál egyaránt Fújd be a sérült, gyulladt bőrfelületet akár naponta többször is.

Nem csíp, nem okoz fájdalmat. Ezüstkolloid vs.

szájszag permetez

Ezüst spray Sajnálatos módon a nagy gyógyszergyártó cégeknek nem állt módjában, hogy az ezüstkolloid használata elterjedjen, ezért sikerült elérniük, hogy beszüntessék és megtiltsák a forgalmazását. Egy-két magánkézben lévő házi patikában még lehet be szájszag permetez szerezni, de sajnos a minőségük megkérdőjelezhető.

szájszag permetez

A Lila Loves It megalkotta az ezüstkolloid alternatíváját, ráadásul további hasznos összetevőkkel látta el és így jött létre az ezüst spray, melyben mikronizált ezüst szemcsék nem nano találhatók. Bedi Dóri, állatorvos tanácsai: szájszag permetez bármikor történhetnek.

szájszag permetez

Ilyenkor jó, ha van mihez nyúlni, legyen szó otthon ellátható sérülésről, vagy ideiglenes ellátásról, míg nem juttok el az állatorvosotokhoz.