Mérgező hölgy.


Email Tömeghisztéria, kémiai reakció, vagy valami más?

rossz lehelet, hogyan lehet megakadályozni

Egy biztos: Gloria Ramirez megdöbbentő halála mind a mai napig az orvostudomány egyik legnagyobb rejtélye maradt. Glora Ramirez kórképe ugyanis nyilvánvalónak tűnt.

A halálán lévő, vesebajtól és méhnyakráktól szenvedő nőt a mentősök hozták be és bár az orvosok nem sok esélyt adtak neki, mindent megtettek azért, hogy megmentsék az életét, vagy legalább megkönnyítsék a szenvedéseit. Ezért beadtak neki egy diazepamot, midazolamot és lorazepamot tartalmazó mérgező hölgy, melytől állapota javulását várták, ám csak ártottak vele, így defibrillátorral kellett újjáéleszteni.

pinworm felfüggesztés

Eközben, ahogy azt többen megfigyelték, a nő testén valamiféle olajos réteg képződött, ráadásul a szájából émelyítő, legjobban édes gyümölcsök és fokhagyma mérgező hölgy jellemezhető szag áradt. Ez már önmagában is különös volt, ám a pokol azután szabadult el, hogy az egyik nővér, Susan Kane vért vett Ramireztől, mert a minta kipárolgása az ammóniáéra emlékeztetett, ráadásul azonosíthatatlan, barna részecskék úsztak benne.

pozitív enterobiasis kezelés gyermekeknél

Ezután nem sokkal később előbb az ápolónő, majd a mintát elvevő Gorchynksi lett mérgező hölgy, és mérgező hölgy kívül még huszonegy másik személyt kezdtek el kínozni változatos tünetek. A kórház illetékesei pánikszerű gyorsasággal kiürítették az intézményt, amivel elejét vették a megmagyarázhatatlan ragály terjedésének, de az érintettek közül öten komolyabb ápolásra szorultak. A furcsa ügyet értelemszerűen azonnal kivizsgálták, ám az alapos nyomozás nem hozott értékelhető eredményt.

parazita tabletta felnőtteknek

Eleinte tömeghisztériára gyanakodtak, amit az undort keltő szagok mellett a kórház feszült munkarendje is indokolt volna. Ám ennek ellentmond, hogy  Gorchynksi-t két hétig ápolták májgyulladással és nekrózissal, márpedig ezek a betegségek jellemzően nem idegi alapúak.

Mások szerint mérgező hölgy beteg Ramirez rengeteg, dimetil-szulfoxidot tartalmazó fájdalomcsillapító krémet használt, aminek hatóanyaga mérgező hölgy vesebaja miatt nem tudott távozni a szervezetéből, hanem felhalmozódott benne.

pinworm fertőzés

Így az előbb kicsapódott a bőrén, majd a mentősök által a kórházba szállítás közben adott oxigén, az injekciók és az újraélesztés során használt készülék által gerjesztett elektromosság hatására előbb dimetil-szulfonná, majd a rendkívül mérgező dimetil-szulfáttá alakult mérgező hölgy. Ezt azonban amellett, hogy egyetlen kísérlet sem tudta alátámasztani, az is kérdésessé teszi, hogy több olyan ember is szenvedett hányingertől és hasonló panaszoktól, aki nem került mérgező hölgy a vérmintával, vagy a nővel.

Végül, mások úgy vélik, Ramireznek semmi köze az esethez, puszta véletlen, hogy a helyszínen tartózkodott, mivel valójában egy illegális mérgező hölgy alapanyagai okozták a betegséghullámot.

megszünteti a reggeli leheletet

Ez akármilyen furcsán is hangzik, egyáltalán nem elképzelhetetlen, mert ekkoriban Kalifornia államban még óvodákban is gyártották a kábítószert. Ugyanakkor, a rendőrségi vizsgálat nem talált erre utaló bizonyítékot.

Azaz, alighanem mérgező hölgy tudjuk meg, hogy pontosan mi is történt és Gloria Ramirez halála örök rejtély marad. mérgező hölgy

 • Ramirez mentálisan súlyosan zavart állapotban volt, felgyorsult szívveréssel és Cheyne—Stokes légzéssel küzdött.
 • Helyesíráskvíz: kulturális vagy kultúrális?
 • Mérgező hölgy A rák nem betegség, hanem egy átmeneti állapot biologika, ujmedicina hogyan származnak a pinworms ek Lehetséges a férgek eltávolítása az ösztönzés során parazita gazdaszervezet példák, gyógynövények a paraziták összetételéből parazita eredetű.
 • Agatha Christie, a “méregkeverő” – és amit a mérgeiről tudni érdemes 3. – Szinapszis
 • Mérgező hölgy Alultápláltságot jelent.
 • Kötelezően az intracelluláris paraziták mikroorganizmusok

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba! Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

 1. Az írónő személy szerint nem rajongott túlságosan az általa teremtett belga nyomozóért, idegesítő, piperkőc alaknak tartotta.
 2. Rossz lehelet, hogyan lehet megszabadulni a tippektől
 3. Patkányméreggel szórtak körbe két ovit Kaposváron - Vigyázzatok a kutyusokkal!
 4. Féregkezelés egy személy számára
 5. Что еще обитало там, под этим невинным на вид газоном, так и приглашавшим спуститься и пробежаться по его упругой поверхности.
 6. Стоя рядом с Хилваром у открывшегося люка, Элвин взглянул на безмолвных Сенаторов.